Top links and logo

Schade-Expert Tele / Tele-expert

Amstelveen
12th Jun 2018

Op zoek naar een afwisselende functie met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid?

Om onze ambitieuze doelstellingen waar te maken zijn wij voor een van onze snelst groeiende afdelingen binnen de productgroep Property op zoek naar een:

Schade-Expert Tele / TELE-EXPERT (locatie Amstelveen, fulltime 40 uur)

Als Schade-Expert Tele behandel je diverse soorten schaden aan eigendommen. Je verzamelt informatie met betrekking tot de toedracht en je stelt de hoogte van de schaden vast. Dit doe je niet op locatie, maar telefonisch en met behulp van foto’s, filmpjes en begrotingen.

Als Schade-Expert Tele controleer je op juistheid en volledigheid van de schademelding en je rapporteert aan onze opdrachtgevers en andere direct betrokken partijen. Hiernaast zorg je ervoor dat alle gegevens correct in onze database verwerkt worden en ben je verantwoordelijk voor een juiste administratieve en financiële afwikkeling van de dossiers.

Jij!

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en ziet het als een uitdaging om deze telefonisch in te zetten. Hiernaast heb je minimaal MBO werk- en denkniveau. Heb je bouwkundige vakkennis, dan heb je zeker een pré.

Verder ben je vooral creatief, initiatiefrijk en bezit je een gezonde dosis inlevingsvermogen. Je kunt prioriteiten stellen en overzicht bewaren. Je beschikt over overtuigingskracht, improvisatievermogen en durft zelfstandig beslissingen te nemen.

Wij?

Wij zijn Cunningham Lindsey, dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Met internationale roots en 4 locaties in Nederland, met inmiddels 300 medewerkers, groeien wij door.

Het Tele-Expertiseteam is jong, creatief en er heerst een positieve collegiale sfeer.

Wij bieden je de mogelijkheid om al je capaciteiten in te zetten en hechten veel belang aan de ontwikkeling van onze mensen. Uiteraard hoort hierbij een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vragen?

Bel Michel Kool, Teamleider Tele-Expertise, via 06 – 53 91 26 63

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je direct solliciteren, vul dan onderstaande gegevens in en upload je CV en motivatiebrief ovv de functie waar je naar solliciteert. Stuur je liever een videosollicitatie? Mail deze dan naar recruitment@cl-nl.com We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Een pre-employmentscreening is onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Fields marked with * must be completed

You can submit personal and professional information by uploading a CV.

We currently support the following file types: ('doc', 'txt', 'rtf', 'docx', 'odt', 'docm', 'wps','pdf')

Please note that your uploaded CV will be scanned for viruses.

Only CVs which are virus-free and are not encrypted or protected by passwords will be accepted by our system.

We need your consent to process the details you have entered above. We will only use this data to respond to your Apply for a job request. For further details on how we will process your personal data, or your data protection rights, or our use of cookies, please refer to our Privacy policy.

Print this page